Kremayı yemeğe sihirli bir dokunuş olarak tanımlarsak yanlış olmaz herhalde.
Malzemeler
500 gr. tavuk budu
400 gr. mantar
100 gr. krema
balsamik sirke
limon suyu
1/2 çay kaşığı hardal
1/2 çay kaşığı zerdeçal
tuz, karabiber
zeytinyağı
1 tatlı kaşığı un
Yapılışı
Kuşbaşı doğranmış tavuk, balsamik sirke, limon suyu, zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanıp buzdolabında 1 saat bekletilir. Ardından yayvan bir tencerede kısık ateşte pişirilir. Doğranmış mantarlar da ilave edilip pişmeye bırakılır. Suyunu çektiğinde un ve krema eklenir. Bir taşım kaynatılır, servise hazırdır.
Malzemeler
500 gr. tavuk budu
400 gr. mantar
100 gr. krema
balsamik sirke
limon suyu
1/2 çay kaşığı hardal
1/2 çay kaşığı zerdeçal
tuz, karabiber
zeytinyağı
1 tatlı kaşığı un
Yapılışı
Kuşbaşı doğranmış tavuk, balsamik sirke, limon suyu, zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanıp buzdolabında 1 saat bekletilir. Ardından yayvan bir tencerede kısık ateşte pişirilir. Doğranmış mantarlar da ilave edilip pişmeye bırakılır. Suyunu çektiğinde un ve krema eklenir. Bir taşım kaynatılır, servise hazırdır.
elinize sağlık.süper görünüyor.
YanıtlaSilTeşekkür ederim :)
YanıtlaSilhmm mantar ve krema ikilisi nasıl lezzetsiz olabilir. hem de ablamın ellerinden.iyi bayramlar ablacım
YanıtlaSilSana da iyi bayramlar canım benim :)
YanıtlaSilSihrli, büyülü muhteşem bir dokunuş...
YanıtlaSilEllerine sağlık...
İyi bayramla dilerim
sevgiler
Ben de iyi bayramlar dilerim :)
YanıtlaSilGerçekten krema sihirli bir dokunuş ellerine sağlık mutlu bayramlar diliyorum sevgiler..
YanıtlaSil