Malzemeler
1 lt. süt
9 yemek kaşığı irmik
9 yemek kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
60 gr. tereyağ
2 su bardağı çilek püresi (1/2 kg. çilek)
Yapılışı
Süt, irmik ve şeker karıştırılarak pişirilir. Kaynayınca ocak söndürülüp tereyağ eklenir. Son olarak vanilya ve çilek püresi karıştırılır, kaselere paylaştırılır.
Tam mevsimlik olmuş bu tatlı ellerine sağlık canım sevgiler..
YanıtlaSilmeduracım ellerıne saglık nefiss bence..oglum bayılır ırmık tatlısı ve çileğe...
YanıtlaSilEllerinize sağlık bende yazın çok yaparım çeşitli meyvelerle çok güzel oluyor:)))
YanıtlaSilBlogunuzun ismini pek sevdim:)
YanıtlaSilTeşekkür ederim :)
YanıtlaSilelinize sağlıkkk.püreyi nasıl yaptınız acaba
YanıtlaSilTeşekkür ederim. Püre için çilekleri rondodan geçiriyorum, başka bir işlem yapmıyorum.
YanıtlaSilçilek mevsimi gelir gelmez deneyeceğim.tşk .ler....
YanıtlaSilRica ederim.
YanıtlaSil