Kerevizin çiğ hali, yemeğine kıyasla daha çok beğeni topluyor gördüğüm kadarıyla.
Malzemeler
1 kereviz
1 kase yoğurt (katı)
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı mayonez
5-6 ceviz (iri parçalar halinde)
limon suyu
tuz
Yapılışı
Yoğurt, sarımsak rendesi, tuz ve mayonez karıştırılır. Kereviz, limon suyunun içine rendelenir (kararmaması için) ve süzülüp sarımsaklı yoğurtla karıştırılır. Limon suyu kullanmadan doğrudan yoğurdun içine de rendelenebilir.
Olá, amiga!
YanıtlaSilPassei para uma visitinha...
Sua receita é deliciosa e tem um visual incrível.
Seu blog é muito agradável.
Você é muito talentosa!!!
Boa semana!
♥ Beijinhos.
Brasil ♥ ° º
° ♥ °º ♥ °º
° ·.·.
Geçenlerde misafir olduğum arkadaşımda yemiştim kereviz salatasını. Onun bir farkı annesi yaparken limon bulamamış ve greyfurt ile ovmuş kararmasın diye. ama çok güzeldi. Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama kereviz vücuttaki fazla tuzun atılmasına yarıyormuş Allah'ın izniyle.
YanıtlaSilEllerine sağlık.
nefis görünüyor canım ellerine sağlık.tatlımı tatlı güzel bir hafta diliyor çok öpüyorum.sevgiler.
YanıtlaSilTeşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)
YanıtlaSilKereviz en çok bizim evde bu şekilde tüketiliyor ellerinize sağlık:)))
YanıtlaSil