Yoğurtlu Karnabahar tarih: Ocak 23, 2011 Bağlantıyı al Facebook X Pinterest E-posta Diğer Uygulamalar Karnabaharın en hafif hali. Malzemeler karnabahar sarımsaklı yoğurt tuz, nane tereyağ kırmızı toz biber Yapılışı Karnabahar haşlanıp süzülür. Üstüne sarımsaklı naneli yoğurt dökülüp kırmızı biberli yağ gezdirilir. Yorumlar müjde23.01.2011 21:56Ellerine sağlık canım.Her zamanki gibi nefis.Sevgiler...YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaMiskokulu Lezzetler23.01.2011 22:09Hem hafif hem sağlıklı ellerine sağlık canım sevgiler..YanıtlaSilYanıtlarYanıtlanesrin24.01.2011 17:34Ellerinize saglik. Az pisirildigi vakit cok sevdigim sebzelerden biridir. Sevgiler...YanıtlaSilYanıtlarYanıtlasibelyalcincom25.01.2011 05:12Gerçekten çok hafif oluyor üzerine biber yakmakta güzel bir fikir:)YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaSevil Şahin27.01.2011 14:07ellerine sağlık afiyet bal olsun en fazla tercih ettiğim hali :))YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaYorum ekleDaha fazlasını yükle... Yorum Gönder
Ellerine sağlık canım.Her zamanki gibi nefis.Sevgiler...
YanıtlaSilHem hafif hem sağlıklı ellerine sağlık canım sevgiler..
YanıtlaSilEllerinize saglik. Az pisirildigi vakit cok sevdigim sebzelerden biridir. Sevgiler...
YanıtlaSilGerçekten çok hafif oluyor üzerine biber yakmakta güzel bir fikir:)
YanıtlaSilellerine sağlık afiyet bal olsun
YanıtlaSilen fazla tercih ettiğim hali :))