Kremalı Mantarlı Tavuk

Kremayı yemeğe sihirli bir dokunuş olarak tanımlarsak yanlış olmaz herhalde. 


Malzemeler


500 gr. tavuk budu
400 gr. mantar
100 gr. krema
balsamik sirke
limon suyu
1/2 çay kaşığı hardal
1/2 çay kaşığı zerdeçal
tuz, karabiber
zeytinyağı
1 tatlı kaşığı un


Yapılışı


Kuşbaşı doğranmış tavuk, balsamik sirke, limon suyu, zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanıp buzdolabında 1 saat bekletilir. Ardından yayvan bir tencerede kısık ateşte pişirilir. Doğranmış mantarlar da ilave edilip pişmeye bırakılır. Suyunu çektiğinde un ve krema eklenir. Bir taşım kaynatılır, servise hazırdır.

Yorumlar

  1. elinize sağlık.süper görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. hmm mantar ve krema ikilisi nasıl lezzetsiz olabilir. hem de ablamın ellerinden.iyi bayramlar ablacım

    YanıtlaSil
  3. Sana da iyi bayramlar canım benim :)

    YanıtlaSil
  4. Sihrli, büyülü muhteşem bir dokunuş...
    Ellerine sağlık...
    İyi bayramla dilerim
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ben de iyi bayramlar dilerim :)

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten krema sihirli bir dokunuş ellerine sağlık mutlu bayramlar diliyorum sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder