Malzemeler
1 büyük kavanoz konserve bezelye
1 soğan
1 yemek kaşığı un
tereyağ ve zeytinyağı
100 ml. krema
et suyu, su
tuz, karabiber
Yapılışı
Tereyağ ve zeytinyağında soğan kavrulur. Soğanlar şeffaflaşınca un eklenip kavrulur. Ayrı bir tencerede su ve et suyu karışımında pişirilen bezelye blender ile çırpılır, kavrulmuş soğanla birleştirilip tekrar blender tutulur. Krema, tuz, karabiber eklenip bir taşım kaynatılır.
1 büyük kavanoz konserve bezelye
1 soğan
1 yemek kaşığı un
tereyağ ve zeytinyağı
100 ml. krema
et suyu, su
tuz, karabiber
Yapılışı
Tereyağ ve zeytinyağında soğan kavrulur. Soğanlar şeffaflaşınca un eklenip kavrulur. Ayrı bir tencerede su ve et suyu karışımında pişirilen bezelye blender ile çırpılır, kavrulmuş soğanla birleştirilip tekrar blender tutulur. Krema, tuz, karabiber eklenip bir taşım kaynatılır.
Bir keresinde ben de yapmıştım...hiç bu kadar lezzetli olacağını tahmin etmemiştim doğrusu. Ellerine sağlık
YanıtlaSilEllerinize sağlık
YanıtlaSilSevgiler:)