Portakalın kokusu kek pişince baskın bir şekilde hissediliyor ama yerken çikolata daha belirgin. Portakallı trüfü hatırlatan bir tadı ve kokusu var.
Çikolataların dibe çöktüğü söylenemez ama çok homojen dağılmadılar, çoğu alt yarıdaydı. Ancak sorun teşkil edecek kadar değildi bence. Tarifi siladilan'dan aldım. Kendisine teşekkür ederim.
Malzemeler
3 yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 portakal suyu ve kabuğunun rendesi
1 su bardağı damla çikolata
3 su bardağı un
0,5 su bardağı nişasta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Yapılışı
Bütün kekler gibi 170 dereceli fırında pişer.
ellerinize sağlık harika görünüyor.sevgiler
YanıtlaSilCanım hem portakal hem damla çikola
YanıtlaSilta doyulurmu bu lezzete ellerine sağlık çok öpüyorum...