tag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.comments2024-03-11T17:00:48.568+03:00Buzlu Badembuzlubademhttp://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comBlogger1837125tag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-25553059987278340312024-03-11T17:00:48.568+03:002024-03-11T17:00:48.568+03:00Merhaba, salatası, sarımsaklı ezmesi yapılan kırmı...Merhaba, salatası, sarımsaklı ezmesi yapılan kırmızı pancarı 15 dakikada 2, çizgide pişriyorum. Başka türlü bir pancar pişirmedim maalesef ama yapısal olarak çok farklı olmaza gerek, aynı şekilde deneyin bence. Rica ederim bu arada...buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-55016420617768325642024-03-10T00:27:12.040+03:002024-03-10T00:27:12.040+03:00Merhaba, sayfanızı her kullanımda açıyorum. Herkes...Merhaba, sayfanızı her kullanımda açıyorum. Herkese de cevap veriyorsunuz. Benim sorum pancar ( şeker pancarı) kaç dakikada pişer? Şimdiden teşekkürler…Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-75907955959097458392024-02-22T19:30:34.302+03:002024-02-22T19:30:34.302+03:00Eğer hemen buharını çıkarmayıp o kadar bekliyorsan...Eğer hemen buharını çıkarmayıp o kadar bekliyorsanız hızlı pişirmesinin anlamı yokki. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-7797945992358407752024-01-24T14:04:42.914+03:002024-01-24T14:04:42.914+03:00Evet aynen çizgi belirdikten sonra kısık ateşte pi...Evet aynen çizgi belirdikten sonra kısık ateşte pişme süresi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-5003402580271287762023-12-24T02:12:10.150+03:002023-12-24T02:12:10.150+03:004,5 lt'de pişirdim defalarca ama köy tavuğu gi...4,5 lt'de pişirdim defalarca ama köy tavuğu gibi iri değil, normal market tavuğu idi. Suyu çok fazla koymamıştım tamamını örtecek kadar, buhar basıncı için yer kalmayacaktı gibi geldi. buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-83311542999382870642023-12-22T11:53:30.114+03:002023-12-22T11:53:30.114+03:00bütün tavuk kaç lt lik düdüklüde pişerbütün tavuk kaç lt lik düdüklüde pişerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-21645835734105282942023-12-20T15:38:21.250+03:002023-12-20T15:38:21.250+03:00Basınç yüksekken açmıyoruz, havasını musluğun altı...Basınç yüksekken açmıyoruz, havasını musluğun altında çıkardıktan sonra açabiliyoruz ve saniyeler içinde kapak açılabilecek hale geliyor. Ve hala suyu kaynıyor olabiliyor, normal tencerede de basınç yoktur ama fokur fokur kaynar, ikisi farklı şeyler, isterseniz deneyebilirsiniz. buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-69856723306770342932023-12-14T11:12:07.310+03:002023-12-14T11:12:07.310+03:00Düdüklü tencere kaynarken kapağı açılmaz yukardaki...Düdüklü tencere kaynarken kapağı açılmaz yukardaki hele ya kapağı açtıktan sonra fokur fokur kaynamaz. cümle yanlış lütfen düzeltin.Hakkı Gülşenhttps://www.blogger.com/profile/12168162567521417366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-76549285549361212982023-12-08T22:03:58.079+03:002023-12-08T22:03:58.079+03:00Bence olmaz çünki 2 de olunca basınç 120 ye çıkıyo...Bence olmaz çünki 2 de olunca basınç 120 ye çıkıyor ve bu da fasulyenin patlayıp çatlaması demek. Bir soru o zaman" neden ipek gçnleğiniö 90 derece beyaz programında ön yıkamalı olarak yıkayıp 1000 devirde sıkmıyorsun. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-43124810917503456092023-12-08T21:57:41.634+03:002023-12-08T21:57:41.634+03:00Kitap 12 dk yazıyor ben denemedimKitap 12 dk yazıyor ben denemedimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-84295568922816486042023-11-21T20:09:33.788+03:002023-11-21T20:09:33.788+03:00Kemik kaynatırken 2. çizgide 2 saat kaynatmıştım. ...Kemik kaynatırken 2. çizgide 2 saat kaynatmıştım. Bu kadar uzun süreye gerek olmaz da denilebilir fakat insanların paylaşımlarında -normal tencere için tabi- 24 saat kısık ateşte tuttuklarını okudum. İyice jeli çıksın diye o kadar tutuyorum, yoksa 1 saatte de mükemmel pişer bence, şöyle diyeyim; 1 saatten az olmasın, fazla olabilir. Tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz, yukarıdaki listeye eklerim. buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-19378850024189988252023-11-21T19:23:31.912+03:002023-11-21T19:23:31.912+03:00Merhaba bende ilkkez kullanıyorum kemik kaynatacag...Merhaba bende ilkkez kullanıyorum kemik kaynatacagiz kaç dk da kaynar <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-79901274559822995972023-11-19T19:53:31.277+03:002023-11-19T19:53:31.277+03:00Yaprak sarması 3dk da bile gayet güzel pişiyor 8 d...Yaprak sarması 3dk da bile gayet güzel pişiyor 8 dk hamur olur gibi geldiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-5787205410419684562023-11-19T12:29:12.917+03:002023-11-19T12:29:12.917+03:00Kereviz pişiren var mı?Kereviz pişiren var mı?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-64335522065688320242023-11-19T01:07:08.623+03:002023-11-19T01:07:08.623+03:00Faydalı bilgiler için teşekkür ederiz.Faydalı bilgiler için teşekkür ederiz.Empero Servisihttps://www.yagizendustriyel.com/empero-servisinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-67229656337598588042023-10-23T15:08:05.684+03:002023-10-23T15:08:05.684+03:00Merhaba, burada yazan olmamış. İnternette farklı y...Merhaba, burada yazan olmamış. İnternette farklı yerlerde baktım, kafası daha çok karışıyor insanın ama bazı satır aralarından anladığım kadarıyla birkaç dakika süreyi arttırmak çözüm olabilir.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-54070731075575148442023-10-23T13:31:54.108+03:002023-10-23T13:31:54.108+03:00Merhaba ıslatılmamış nohut kaç dakika acaba bulama...Merhaba ıslatılmamış nohut kaç dakika acaba bulamadım? Yardımcı olabilir misiniz Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-2862291938623472992023-10-16T14:52:22.983+03:002023-10-16T14:52:22.983+03:00Kapağın iç tarafındaki vida gevşek olabilir mi aca...Kapağın iç tarafındaki vida gevşek olabilir mi acaba? Bizdeki mavi çizgili model gerçi ama o gevşeyince buhar kaçırıyor, benzer bir sebebi olabilir.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-60423559934745021302023-10-16T12:53:08.882+03:002023-10-16T12:53:08.882+03:00Merhabalar öncelikle kullanma kılavuzundan çok dah...Merhabalar öncelikle kullanma kılavuzundan çok daha faydalı yorumlar için teşekkürler. Fissler Vitavit premium 4.5 lt düdüklü tencereyi yeni aldım. Akşamdan ıslattığım nohutu pişirmede sorun yaşıyorum. Kapağını kapattım 10 dk sonra kapak sapından buhar çıkmaya başladı sarı tik de yükselmedi nerde yanlış yapıyorum anlayamadım. Biraz da tedirginim acaba biraz daha beklemem gerekirdi sarı tik uyarısının yükselmesi için. Vitavit premium kullanıcıları yardım ederse çok sevinirim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-26556148016832616652023-10-10T16:18:36.385+03:002023-10-10T16:18:36.385+03:00Merhaba, fissler ile ilgili sormuşsunuz sanırım am...Merhaba, fissler ile ilgili sormuşsunuz sanırım ama bu sayfa normal düdüklü sayfası. Yorumunuz ceveapsız kalır, burada kimse görmez bence. Bu arada ben de denemedim.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-61853713302306277122023-10-10T16:06:54.856+03:002023-10-10T16:06:54.856+03:00Merhaba, islatilmamis nohut 2.kademede kac dakika ...Merhaba, islatilmamis nohut 2.kademede kac dakika haslanir? 20 dk yeterli mi?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-21385500230959746842023-09-04T19:24:01.865+03:002023-09-04T19:24:01.865+03:00Denemedim, fırında pişmenin verdiği kokuyu seviyor...Denemedim, fırında pişmenin verdiği kokuyu seviyorum ama güvecin de bir lezzeti var, yine güzel olur bence.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-62678380415339236122023-09-04T15:43:20.208+03:002023-09-04T15:43:20.208+03:00Fırında değil de bütün malzemeleri fisslerde birle...Fırında değil de bütün malzemeleri fisslerde birleştirip pişirmeyi denediniz mi? Etli nohut yemeği gibi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-29443043334457364072023-08-02T17:10:38.592+03:002023-08-02T17:10:38.592+03:001. çizgide 4 dakika1. çizgide 4 dakikabuzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-32559302324044314812023-08-02T16:27:50.906+03:002023-08-02T16:27:50.906+03:00Dolma biber kacıncı çizgide 4 dk acabaDolma biber kacıncı çizgide 4 dk acabaAnonymousnoreply@blogger.com