tag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post2344522404361365762..comments2024-03-11T17:00:48.568+03:00Comments on Buzlu Badem: Turunç Reçelibuzlubademhttp://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-50547246106916872162010-02-18T21:09:08.956+02:002010-02-18T21:09:08.956+02:00Rica ederim. İzmir'e geliyorsun demek, görüşme...Rica ederim. İzmir'e geliyorsun demek, görüşmek kısmet olur mu acaba? Ne zaman gelirsin?buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-61526137242076036982010-02-18T20:45:20.382+02:002010-02-18T20:45:20.382+02:00TESEKKURLER CANIM CEVABIN İÇİN..İZMİRE GELİNCEARTI...TESEKKURLER CANIM CEVABIN İÇİN..İZMİRE GELİNCEARTIK IKRAM EDERSIN:)<br />ayrıca duyarlılıgın ıcın coook tesekkurler ben dusunemedım bır an:)Salihahttps://www.blogger.com/profile/11685075053375038347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-39934738177832894812010-02-18T19:07:10.321+02:002010-02-18T19:07:10.321+02:00Saliha, yorumunu yayınlayamadım, msn adresini herk...Saliha, yorumunu yayınlayamadım, msn adresini herkesin görmemesi için. Sorunu cevaplayayım:<br />"melihacım ben anlamadım:( kabukları rendelendıya 3 gun boyunca kaynat al yapış yapış olmazmı?bıde portakal recelınıde bu sekıldemı yaparız acaba?" demişsin. <br />3 gün boyunca şerbette kaynatmıyoruz. İlk 3 gün sadece suda kaynatıyoruz, 4. aşama olarak tek seferde şerbetliyoruz. İlk 3 günlük kısmı da acılığının gitmesi için gerekliymiş.<br />Portakal reçelinin nasıl yapıldığını maalesef bilmiyorum, annem de yapmıyor, turunç yapıyor her kış.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.com