tag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post8993312796326583627..comments2024-03-11T17:00:48.568+03:00Comments on Buzlu Badem: Kolay Profiterolbuzlubademhttp://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-38309129990414977672011-05-24T17:15:47.784+03:002011-05-24T17:15:47.784+03:00estağfirullah bilmişlik olur mu? Tecrübelere açığı...estağfirullah bilmişlik olur mu? Tecrübelere açığız elbette. Ben tarif araştırırken hep yorumları da okurum. Ufuk açıcı oluyor. Sen yaz yine...buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-5951884392951371732011-05-24T16:34:39.209+03:002011-05-24T16:34:39.209+03:00medura gene ben sanırım benden kurtuluş yok tüm ta...medura gene ben sanırım benden kurtuluş yok tüm tariflerde başındayım:))<br />kolay profiterolü yaptım afiyetle yedik yalnız yaptığım kıvamla kasede servisi daha kolay olacak sanırım.şanti kullanınca sütü yarım bardak koymak lazımmış beyaz krema epey akışkan oldu ama tadı çok güzeldi.gerçekten etimeklerin şu hamuru taklidini başarı ile yapması inanılmazdı.<br />eğer tepside servis edeceksem bir dahaya yarım bardak eksik sütle pişireceğim çikolatalı sosu .<br />sonuçta çok güzeldi..sakın yanlış anlaşılmasın bilmişlik yapmıyorum bu hali ile çok güzel bir pasta oldu..yorumlarım inşAllah çok bilmişlik olarak algınlanmıyordur..<br />teşekkürler medura bu harika tarifler ve blog için..lighthttps://www.blogger.com/profile/11576797519878868427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-49969918504830482012011-05-24T11:07:36.557+03:002011-05-24T11:07:36.557+03:00rica ederim puf börek :)rica ederim puf börek :)buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-7270874070024490942011-05-24T11:02:43.332+03:002011-05-24T11:02:43.332+03:00önce toz halde ekledim fakat pasta kaplama kreması...önce toz halde ekledim fakat pasta kaplama kreması gibi oldu dediğin gibi sütle açtım.1 bardak sütle kıvamı düzeldi.kremşantiyi sütle çırpıp eklemek daha iyi bir yol sanırım:) teşekkürler acil cevap için..lighthttps://www.blogger.com/profile/11576797519878868427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-3778743545682259802011-05-24T10:46:07.153+03:002011-05-24T10:46:07.153+03:00Ben daha önce krem şantili krema yapmıştım. Benzer...Ben daha önce krem şantili krema yapmıştım. Benzer kıvam oluyor. Ben sütle çırparak koymuştum, internetteki tariflerin çoğunda toz olarak eklemişler. Belki de kıvamından emin olmak için önce toz eklenip, sert oluyorsa sütle açılabilir diye düşünüyorum.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-63271800402132998222011-05-24T10:24:16.299+03:002011-05-24T10:24:16.299+03:00medura krema yok evde kremşanti koysam nasıl olur?...medura krema yok evde kremşanti koysam nasıl olur? misafir gelecek de.şantiyi toz haldemi koymalıyım yoksa az sütle çırpıpda mı?lighthttps://www.blogger.com/profile/11576797519878868427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-60444549780270093252011-01-11T13:58:14.025+02:002011-01-11T13:58:14.025+02:00Önemli olan lezzet:)
Ellerinize sağlık
Sevgiler......Önemli olan lezzet:)<br />Ellerinize sağlık<br />Sevgiler...sibelyalcincomhttps://www.blogger.com/profile/06511056693640993210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-11959597670857984902011-01-10T18:28:31.214+02:002011-01-10T18:28:31.214+02:00Teşekkür ederim :)Teşekkür ederim :)buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-59000776170933740152011-01-10T16:09:28.776+02:002011-01-10T16:09:28.776+02:00Sevgili Medura,
bol sosu ile tatlı nefis görünüyor...Sevgili Medura,<br />bol sosu ile tatlı nefis görünüyor,eline sağlık,sevgilerimle...Hayatcemresihttps://www.blogger.com/profile/10716407587200422181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-14798391250405605342011-01-09T20:55:49.156+02:002011-01-09T20:55:49.156+02:00Tarifdefteri aaah ah...
Keşke birşey bilsem bu ko...Tarifdefteri aaah ah...<br /><br />Keşke birşey bilsem bu konuda. Artık gerçekten ümidi kesitim. Portakalağacı'ndan anladığım kadarıyla Hatice başka şeylere ağırlık verdi sanki. Yemek videoları, hafta sonu evi vs. İnşallah açılır yine de bir gün...buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-8444506170866667492011-01-09T20:50:20.831+02:002011-01-09T20:50:20.831+02:00'yalancı' gerçekten de ağır bir suçlama:)ö...'yalancı' gerçekten de ağır bir suçlama:)önemli bir ayrıntı daha önce hiç dikkat etmemiştim..<br />harika görünüyor...ellerine sağlık canım..<br />tarifdefterinin akibeti konusunda br bilgin var mı canım?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-39213176096612864222011-01-09T19:50:48.115+02:002011-01-09T19:50:48.115+02:00İşte sizde benim gibi düşünüyorsunuz:)
bende çok ş...İşte sizde benim gibi düşünüyorsunuz:)<br />bende çok şaşırmıştım resmen hamurlu olan profiterol tadı var inanamamıştım.Katılıyorum isim konusunda da kolay profiterol olsun:)<br />Ellerinize sağlık olsun.Mutfak Havlusuhttps://www.blogger.com/profile/12502999887571255929noreply@blogger.com