tag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post2754481029773811786..comments2024-03-11T17:00:48.568+03:00Comments on Buzlu Badem: Düdüklü Tencere İçin Pişirme Süreleribuzlubademhttp://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-26556148016832616652023-10-10T16:18:36.385+03:002023-10-10T16:18:36.385+03:00Merhaba, fissler ile ilgili sormuşsunuz sanırım am...Merhaba, fissler ile ilgili sormuşsunuz sanırım ama bu sayfa normal düdüklü sayfası. Yorumunuz ceveapsız kalır, burada kimse görmez bence. Bu arada ben de denemedim.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-61853713302306277122023-10-10T16:06:54.856+03:002023-10-10T16:06:54.856+03:00Merhaba, islatilmamis nohut 2.kademede kac dakika ...Merhaba, islatilmamis nohut 2.kademede kac dakika haslanir? 20 dk yeterli mi?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-50034526315537892582022-03-07T18:30:34.858+03:002022-03-07T18:30:34.858+03:00Islatılmış kurufasülye 10dkda pişiyor 2.kademede. ...Islatılmış kurufasülye 10dkda pişiyor 2.kademede. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-45935730425488357672022-01-04T00:33:48.736+03:002022-01-04T00:33:48.736+03:00Sizin elinizdeki üründe bir hata var muhtemelen, s...Sizin elinizdeki üründe bir hata var muhtemelen, sıradan düdüklü bile daha çabuk pişirir kuru fasulyeyi. 40 dakika değil 10 dakikada püre olur zaten. Yoksa o fiyata kim neden alsın zaten?buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-50797303656844544422022-01-01T12:13:07.040+03:002022-01-01T12:13:07.040+03:00Kusura bakmayın ama biraz sallamışsınız.Ben de fis...Kusura bakmayın ama biraz sallamışsınız.Ben de fissler viraquik kullanıyorum.15 yıldır.Akşamdan sıcak suyla ıslatılmış kuru fasulyenin 35-40 dakikadan önce piştiğine şahit olmadım.Eğer helim'li bir lezzet istiyorsanız mutlaka en az 40 dakika 2.ci kademede pişirmeniz gerekiyor.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03889935775040473768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-10260612286514985572021-09-06T17:15:51.641+03:002021-09-06T17:15:51.641+03:00Merhaba, öncelikle Fissler sayfası değil bu, norma...Merhaba, öncelikle Fissler sayfası değil bu, normal düdüklü sayfası, yani yorum yazmasını beklediğiniz konuya abone olan okuyucular yazınızı görmeyebilir. <br /><br />Bir yanlış belki havasını hemen boşaltmanız olabilir, ben havası kendiliğinden çıkana kadar beklerim çünkü açtığımızda zaten fokur fokur kaynamaya devam ettiğini görüyoruz ve açınca sürece müdahale etmiş oluyoruz, pişmesi yarım kalıyor. Bir kere tavuğu haşlayıp açmıştım, dışı pişmiş ama içi pişmemişti. Yine de bu kadar uzun sürmemeli tabi. <br /><br />Yorumlarda arattım şimdi, bir kişi hiç ıslanmamışsa 11 dakika demiş, bir diğeri de cevap olarak 20 dakikada bile pişmedi demiş. Hele sizinki çok enteresan, fasulyenin cinsiyle de biraz ilgili olabilir veya yeni mahsul olması da pişkenliğini arttırıyor, belki önceki yılın mahsulüdür. Mesela Bim'de satılan fasulyeyi -yani herhangi bir markette demek istiyorum- önceden ıslatıp deneyin, 2 dakika pişirip 30 dakika sonra süzün, sonra güveçte soğan kavurun, salça filan, orada iyice özleşene kadar pişirin. Veya süzmeye gerek yok derseniz soğanıyla birlikte pişirin, 2,5 dakika tam gelir. <br /><br />Bir de pişerken çizgi hep 2. çizgide sabit kalsın, gerçi kahve ocağında bile sabit kalıyor ama yine de söyleyeyim dedim. Bildiğim kadarıyla başka püf noktası yok, kolay gelsin.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-86214036820249365302021-09-05T18:56:48.254+03:002021-09-05T18:56:48.254+03:00Merhaba ben fissler vitavit edition düdüklümü yeni...Merhaba ben fissler vitavit edition düdüklümü yeni aldım ve bemen ıslatmadan kuru fasulye yemeği denemek istedim. Soğanı salçayı kavurdum falan derken fasulyemi koydum max 2 su bardağı kadar. Üzerini geçecek kadar da su koydum ve 2. Kademe sonrası 17 dk kadar pişirdim. Havasını aldım ve kapağı bir açtım fasulye pişmemiş. Tekrar kapattım bu defa 20 dk ya ayarladım bütn suyu çekmiş ama yine pişmemişti. Yeniden baştan başlayarak ve bir saat ılık auda fasulyeleri bekleterek,süreleri de uzun tutarak pişirdim ama yine uzun sürdü ve bu kadar uzun sürmemeli diye düşündüm. Burada 2,3,5,10 dakikalardan bahsediliyor ama mümkün değil olmadı. Bana hiç ıslatmadan ayrıntılı bir şekilde kuru fasulye tarifi verecek olan var mıdır aranızda, neyi yanlış yapıyorum acaba :(Zeynep39https://www.blogger.com/profile/08628175228210723599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-86955233431175832472021-06-03T19:04:58.731+03:002021-06-03T19:04:58.731+03:00Bir şey değil, rica ederim.Bir şey değil, rica ederim.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-68298289812833481022021-06-03T14:52:01.463+03:002021-06-03T14:52:01.463+03:00Teşekkürler buzu badem .Teşekkürler buzu badem .Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07049041850746906498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-82840527619822785772020-11-23T01:51:41.814+03:002020-11-23T01:51:41.814+03:00Öncesinde yemek yaptığım pek söylenemez de...Öncesinde yemek yaptığım pek söylenemez de...buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-67875711931302763892020-10-01T17:52:43.110+03:002020-10-01T17:52:43.110+03:00Evlilikle bu durumun ne ilgisi olduğunu anlayamadı...Evlilikle bu durumun ne ilgisi olduğunu anlayamadım<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11239253629604872015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-86460636751005818402018-12-14T14:01:24.153+03:002018-12-14T14:01:24.153+03:00Harika bir ürün bizzat proteinlerimi yaziyorum fis...Harika bir ürün bizzat proteinlerimi yaziyorum fissler vitaguick aldim yeni kuru fasulye aksamdan ıslatılmış hali ile 2 dak.yaprak sarması etli veya zeytinyağlı 4 dak. paça 30dak.yeşil mercimegi dun pişirdim 2 dk. Nohut organik 10 dak. Gezen tavuk 30 dak.işkembe 30 dak. Bu ara sebze çorbası bol yapıyorum hepsini evde ne bulduysam katıyorum özellikle pazar öncesi buzdolabı sebze ve yeşillikler maydanozdan tokata marika cop çorbası koydu cocuklar 20 dak. Sonrası robottan çek limon baharat afiyet olsun saglikla kalinAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01799252039463062086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-40960602507174924232016-12-30T16:49:27.381+03:002016-12-30T16:49:27.381+03:00bu listeyi dahada genişletirseniz çok seviniriz bu listeyi dahada genişletirseniz çok seviniriz gölgehttps://www.blogger.com/profile/16876016870395316574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-33050233941641124332016-11-18T10:10:48.617+03:002016-11-18T10:10:48.617+03:00Rica ederim, ben de teşekkür ederim )
Rica ederim, ben de teşekkür ederim )<br />buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-16730669846458236252016-11-15T13:08:48.609+03:002016-11-15T13:08:48.609+03:00nihayet mantikli bir liste buldum, tesekkurler !nihayet mantikli bir liste buldum, tesekkurler !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17787206368699156291noreply@blogger.com