tag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post2009349771658258649..comments2024-03-11T17:00:48.568+03:00Comments on Buzlu Badem: Kremalı Makarna Tadında :)buzlubademhttp://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-57685443734000245972010-02-13T15:28:49.294+02:002010-02-13T15:28:49.294+02:00Teşekkür ederim Saliha. Ben hemen tarifteki ölçüyü...Teşekkür ederim Saliha. Ben hemen tarifteki ölçüyü tepeleme 5 kaşık şeklinde değiştiriyorum :)buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-13609406588933596612010-02-13T14:05:33.517+02:002010-02-13T14:05:33.517+02:00krema ağır geliyor makarnalarda bize:)tabıı kullan...krema ağır geliyor makarnalarda bize:)tabıı kullanmıyor degılız ama bu tarif çok hosuma gıttı..hee bu arada kremalı makarna tadında nasıl bişi diye merak edince muzlu pudinginide yeni gördüm:( kusura bakma :)arkidişşş:) ellerine sağlık..aslında tarifte tepeleme 5 kaşık olucak ama ben belirtmemişim çünkü ilk yapışımda silme yapınca benımde cıvık olmuştu..Salihahttps://www.blogger.com/profile/11685075053375038347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-58873464502547061192010-02-13T08:37:23.789+02:002010-02-13T08:37:23.789+02:00ellerinize sağlık.harika görünüyor.sevgiler.ellerinize sağlık.harika görünüyor.sevgiler.BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:)https://www.blogger.com/profile/16586489610959042877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-23605084295517075242010-02-12T23:28:37.841+02:002010-02-12T23:28:37.841+02:00Ben de çok teşekkür ederim tekrar :)
Evet, çelik ...Ben de çok teşekkür ederim tekrar :)<br /><br />Evet, çelik ısıyı uzun süre muhafaza ediyor, o soğumadan makarna pişmiş oluyor zaten.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-92157614986085757892010-02-12T23:27:03.285+02:002010-02-12T23:27:03.285+02:00Meliha hanım deneyip beğenmenize çok sevindim, dem...Meliha hanım deneyip beğenmenize çok sevindim, demek sürekli kaynatmıyorsunuz bu da çok güzel bir yöntemmiş, nasıl olsa su uzun süre yüksek ısısını koruyor değil mi, ben de böyle deneyeceğim inşallah çok aklıma yattı hem enerjiden çok büyük tasarruf olur. <br />Ellerinize sağlık:)sarmaşıkhttps://www.blogger.com/profile/17047132820755134460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-55304510567613618432010-02-12T23:17:11.011+02:002010-02-12T23:17:11.011+02:00Teşekkür ederim ikinize de.Teşekkür ederim ikinize de.buzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-62366909940344505932010-02-12T23:14:46.189+02:002010-02-12T23:14:46.189+02:00CANIM ELLERİNE SAĞLIK HARİKA GÖRÜNÜ YOR SEVGİLER.....CANIM ELLERİNE SAĞLIK HARİKA GÖRÜNÜ YOR SEVGİLER...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14272844356654333849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2105704464704855905.post-62390982046386242722010-02-12T23:07:47.607+02:002010-02-12T23:07:47.607+02:00çok tuttum bu tarifi.çok tuttum bu tarifi.Gökcehttps://www.blogger.com/profile/15545571127286221725noreply@blogger.com